Prohlášení Strany zelených Lovosice

Úpravy komunikací ve městě

Jsme přesvědčeni, že s úpravami komunikací ve městě mělo být započato až po důkladných konzultacích s občany města a mělo být občanům města umožněno se k těmto úpravám vyjádřit.

Také se domníváme, že po provedení stavebních úprav komunikací v řádu milionů dojde ke zhoršení dopravní situace ve městě a dalšímu omezení parkovacích míst v centru města.

Průběh této stavební akce a její téměř nijaká prezentace před započetím nás utvrzuje v přesvědčení, že současné vedení města nemá zájem o dialog s občany.

ZO Strany zelených Lovosice

Bez odpovědi na “Prohlášení Strany zelených Lovosice”

  1. Karel napsal(a) :

    Konečně se někdo ozval !

  2. Iva napsal(a) :

    Jediní jste se nás zastali.Dík.

  3. Pavla napsal(a) :

    Pane Závado, co to hrajete za komedii? Hodláte přes svoji matku, která vede Stranu zelených kandidovat v komunálních volbách? Vy,který jste byl odvolán pro totální zneužití funkce? Nejste náhodou velrybář?
    P.S. Vaše žena byla vyloučena z ODS kvůli anonymu, který napsala. Jste povedená rodinka.

  4. Mirek napsal(a) :

    Ale pano Pavlo / Petro, váš informátor Vám podává zkreslené a nepravdivé informace nebo jste obětí vlastní zloby a nenávisti. Má matka nevede Stranu zelených. Pokud jde o mne byl jsem plně očištěn ode všech obvinění. A z funkce jsem byl odvolán neboť jsem překážel některým lidem.Ale to přece sama velmi dobře víte. Velrybář ? Tomu nerozumím. A pokud jde o vyloučení mé manželky z ODS za anonym? Pokud to byl anonym jak víte, že ho napsala? Žijte si dál ve svém světě zloby a zapšklosti a mne a mé přátele do něho nezatahujte.

  5. Naďa napsal(a) :

    Vážená paní nebo slečno, pan Závada byl jeden z nejčestnějších lidí, kteří kdy na radnici pracovali.Styďte se.

Napsat komentář

*